montseval

jueves, 22 de noviembre de 2012

Seguim a Madrid



Com a cloenda del Simposium dedicat a Lynn Margulis anem a Alcobendas, al Cosmocaixa. Ve amb nosaltres Rubén Duro que ha col·laborat amb unes fotos magnifiques a l'exposició temporal Microvida, más allá del ojo humano.
Ens acomiadem ja dels que s'en tornen a Barcelona i a Perpignan.

Dimecres, encara que és la vaga general entrem al Thyssen a l'exposició Gauguin i el viaje a lo exótico i a la de El arte de Cartier, que ens agraden.

A la sortida tots està ple de policia. Anem cap el darrere del Thysen i entrem a un restaurant hindú que resulta boníssim

Desprès al  Parc del Retiro. Trobem un arbre immens, què deu ser? Doncs ni més ni menys que un ahuehuete, segurament –diu el cartell- un fill de l’arbre de Tule, ciutat mexicana no llunyana de Oaxaca on hi ha l’arbre més gruixut del món : es necessiten més de quaranta nens agafats de la ma per rodejar-lo. El vaig veure amb en Marcel a Tule, una ciutat molt a prop de Oaxaca. El Retiro i tot Madrid tenen uns colors preciosos.
I anem a la manifestació. La iniciem a la baixada de la cuesta Moyano, tocant al parc.Una estona la Marina i jo, i tota l'Hortènsia
Dijous seguim amb les exposicions: la Fundacion Telefónica que està molt a
prop del nostre hotel, al nostre carrer preferit, Fuencarral. L'edifici es preciós i hi ha moltes exposicions. Nosaltres mirem la del cubisme.
A la   Fundación MAPFRE veiem: Retratos: Obras maestras del Centre Pompidou i també ens animem a la de Jean Paul Gaultier. Universo de la Moda. De la calle a las estrellas.
Dinem a Chueca al pitjor restaurant possible, recomanat per una amiga de la Hortènsia, i cap a la Fundación Joan March: La isla del tesoro: Arte Británico, de Holbein a Hockney. Anem al bar, molt còmode, anem a la llibreria La Central, a prop del nostre hotel i ja cap a Barcelona.







No hay comentarios: