montseval

viernes, 13 de diciembre de 2019

Novembre, Expominer, Calendari d'Advent


Novembre. Com cada any es celebra l'Expominer. Voleu venir? Els hi pregunto als nens. L'Ada diu que no, però en Leo accepta.
Hi anem i mirem minerals, esmorzem, mirem fòssils, joies. Jo compro fluorita. I tu, Leo, que vols?
L'Expominer està una mica de capa caiguda. Ja no te la font de xocolate, del primer o segon any que hi vàrem anar, ni els bombons variadíssims a pes. Tampoc el dinosaure amb moviment que s'havia promès.
En Leo no vol comprar res i quan ja marxem m'adono que ha vingut principalment per acompanyar-me, per que ha pensat que jo volia que ell m’acompanyés. Vertaderament és un encant.

Arriben a les botigues els calendaris d’advent. Aquest any, us el faré jo, els hi dic als nens. A la nit, al llit, penso que m’he ficat en un bon embolic...Comprar cartolines, fer dibuixos, tallar finestretes...Però desprès tinc l’idea de fer-ho de la següent manera: una capsa bonica i sobrets amb els bombons. Compro Lindt i Ferrero Rocher i queda molt bé. Els hi envio una foto, i l’Ada contesta: Que xulo!!!!!
Unes hores desprès m’envia una foto amb un altre calendari d’advent que ha fet ella: aquest és per a mi. És el primer de la meva vida. Això i que l’hagi fet l'Ada m’emociona infinitament.