montseval

martes, 31 de enero de 2012

Anem a la Zona Franca

Vaig amb la Mª Rosa a la Zona Franca. És un dia gris i molt fred. Hem d'anar al edifici que allà hi te l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Resulta que l'AMB  va concedir a Aigua per al Sahel 8.000 €uros que juntament amb 14.000 més concedits per l'Ajuntament de Lleida ens han permès perforar dos pous a Burkina Faso, al departament de Tenkodogó. 
Avui anem a lliurar el fi de projecte. El viatge és bastant semblant a altres que hem fet. La MR em passa a recollir i anem cap a la Plaça d'Espanya sense problemes. Després agafem la GranVia i com que anem xerrant xucu xucu xucu xa.....ens passem la plaça Cerdà i anem a parar a la Plaça Europa (com sempre), on ens adonem que ens hem passat ja que veiem la torre vermella del hotel Porta Fira i altres gratacels. Bref, hem de retrocedir. A la Plaça Cerdà agafem el Passeig de la Zona Franca i ....miracle...anem seguint el que he anotat a 

un paper...tot recte, recte, passem sota del pont del cinturó del litoral i girem al primer carrer a ma dreta: ja veiem els edificis de TMB i AMB. Hem millorat doncs altres vegades a la Zona Franca ens perdíem molt i molt i havíem de preguntar. Quan arribem a l'edifici de l'AMB, com altres vegades ens fiquem al pàrking, on el vigilant -com sempre- ens diu que allà els visitants no poden aparcar. Ho fem fora. Arribem puntualment a les 11 del matí.
La tornada va perfecte - tret que al obrir la porta del cotxe em punxo a un dit amb una planta- sense ficar-nos cap al cementiri, ni al port.

No hay comentarios: