montseval

lunes, 11 de marzo de 2013

Illa de N'gor


El nostre hotel sense nom i el cotxe d'en Mamadou
Esmorzem a un dels pisos de l'hotel. En Mamadou ens fa el cafè. El carrer és ben buit a Dakar aquest dia u de gener. Ens entaforem tots al cotxe (set persones) i poc desprès ja estem a la platja on una canoa ens portarà a l'illa de N'gor. Jo m’he posat xancletes, ja que he llegit al Routard que tant al pujar com al baixar de la barca et mulles els peus. Per sort fa bona mar. L'illa és agradable i tranqui-la -no té cotxes- i té diverses platges. Caminem una estona pels carrers del poblet i mirem la vegetació. Veiem una àguila pescadora.
Lloguem uns matalassos i ens instal·lem a un platgeta on s’està molt bé. Trobo petxines, sobre tot uns barretets enormes. Les roques, negríssimes són de basalt.
Dinem a un restaurant, Chez Seck, unes gambes boníssimes.
De tornada ja no sortim, tret que sopo amb l’Hortènsia al Katia
Hem tingut grans problemes amb la dutxa que ara va, ara no va -l'aigua calenta- i ara ens obren un altre cambra per dutxar-nos. Ens passem el vespre pujant i baixant i l’escala és indescriptible: està feta totalment a ull i tots els escalons son d’alçades diferents. Qualsevol alçada entre 10 i 30 cm. És fins i tot perillós.

No hay comentarios: