montseval

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Ercolano i cap a la costa Amalfitana

Diumenge 22.- Sortida cap a la costa Amalfitana. 
Anem a recollir el cotxe que havíem llogat per internet. Era a l'empresa Herst, situada dins de l'estació. No la trobem. Un taxista ens acompanya i està fora de l’estació. Però tancada.
Tornem a dins. Un altra taxista ens acompanya cap a un altre lloc. Res. Al final veien que al paperet hi posa Maggiore. És dins de l’estació!!!!

Sortim molt contentes amb el cotxe. Primerament anem a Herculano o Ercolano. La veritat és que ens agrada molt però potser no tant com Pompeia (que tant la Mª Rosa com jo coneixem). Herculano és diferent, més petit i diuen que està millor conservat
Mosaic de Neptú i Anfitrite
A la sortida ens fan senyals. Portem una roda totalment desinflada. Anem a una estació de servei. Al ser diumenge estan totes tancades. Aquesta també, però en un racó un noi ven melons i síndries. Sense saber que fer, en mengem. Ell diu que desprès vindrà un amic seu que ens ajudarà. Però passa el temps i res. Es que està dinant ens diu el noi. Acabem per marxar. A un carrer de no se quin poble demanem a un home: què podem fer? Ell va al seu cotxe a buscar eines i es posa a la feina de canviar la roda. Passa un tricicle i en baixa un home que ajuda també. Són amabilíssims. I nosaltres una mica lamentables.
Finalment anem a Sorrento des d'on més o menys comença la costa Amalfitana, banyada pel mar Tirreno, al golf de Salerno. 


La vista és  fabulosa, anem a una certa alçada, veient  el mar i els poblets incribles enfilats a dalt dels penyasegats. Comença el capvespre. Passem Possitano i anem a dormir a Praiano, a l'hotel Villa Bellavista (115 €). Vista increïble del cap de Sorrento i de Capri molt a prop del cap. Praiano està una mica il·luminat, es que ha sigut la festa de Sant Gennaro, com a Nàpols. 

No hay comentarios: