montseval

viernes, 4 de noviembre de 2022

Viatge a Marroc-1

Vista des de la meva cambra de l'hotel Rembrandt, a Tànger

 L'any 2020, per vacances de Setmana Santa teníem programat un viatge a Marràqueix i a Essauira (Mogador) amb la Circe i els nens. Però va arribar la pandèmia.Va passar el primer estiu en que anàvem amb mascareta a la platja, el segon i el tercer....I finalment pel cap de setmana llarg de Tots Sants del 2022 anem al Marroc. Els plans han canviat. Ara anirem a Tànger i a Tetuán.

I així el divendres 28 d’Octubre, amb un taxi gran, sortim el petit grup: Circe, Ada, Leo, Milissa i jo. Anem a la terminal 2 de l’aeroport. Hi anem amb temps per que tenim por de trobar cua per la carretera i molta gent. Però no. L’únic incident és que al taxista li posen una multa (això no m’havia passat mai).
El vol és Barcelona-Tanger. Al arribar anem caminat per la pista fins a l’edifici de l’aeroport. Allà gran desgavell: s’han d’omplir uns papers i tothom, s’agrupa al voltant dels homes que els reparteixen i entre tots només tenim un  bolígraf. Ho complimentem curosament: que si número de vol, que si numero de passaport.... Al lliurar-ho ni s’ho miren i ara si que hem de fer una bona cua per que ens segellin (però no ens el segellen) el passaport.

Per fi arribem al nostre hotel, El Rembrandt, al Boulevard Pasteur. Sortim a sopar fora, són quasi les onze de la nit. trobem un mini restaurant on mengem pollastre o viande hachée. I per beguda aigua. Des de la meva habitació es veu la Casa de España

  

No hay comentarios: